uk flag   dutch flag

ONZE FACILITEITEN

uk flag   dutch flag

Marina Numansdorp beschikt over 200 ligplaatsen voor zeil- en motorjachten met een maximale lengte tot 25 meter en een diepgang tot 5 meter. Iedere box heeft een eigen lange zijsteiger. Doordat de meeste boxen geen achterpaal hebben zijn deze uitermate geschikt voor multihulls.

Of u nu als passant bij ons komt afmeren of op zoek bent naar een permanente ligplaats, dit zijn een aantal van de faciliteiten waar u gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf in Marina Numansdorp.

inside Marina Numansdorp Harbourmaster Office

Havenkantoor

In ons havenkantoor vindt u:

De havenmeester die al uw vragen over onze haven, faciliteiten en mogelijkheden kan beantwoorden en u kan helpen aan een ligplaats voor een korte of langere periode.

Een terras en een bar waar u onder andere kunt genieten van thee, een lekkere cuppucino met Dudok appeltaart of een ijsje uit de Ola ijskar. Uiteraard schenken wij ook bier, wijn en frisdrank.

Voor een boodschap doen in Numansdorp staan er huurfietsen voor u klaar voor €3,- per fiets. Wilt u Numansdorp en haar mooie mgeving graag per fiets verkennen? Vraag de havenmeester voor meer informatie en de sleutels.

Gratis Wi-Fi en een gasten computer.

Beveiliging

Wij bieden u alles wat u van een moderne jachthaven kunt verwachten m.b.t. de veiligheid van uw jacht en het terrein.

Rondom de Marina is een solide hekwerk geplaatst met twee toegangspoorten waardoor u binnenkomt met uw persoonlijke toegangspas.

De poorten en het parkeerterrein zijn videobewaakt.

Wat betreft de veiligheid bij u aan boord, bij problemen kunt u terecht bij Jachtwerf Rexwinkel, achterin de haven. Uitgebreide info vindt u onder de knop Jachtwerf.

Recreatie

Onze speeltuin met diverse speeltoestellen, tafeltennis en een jeu de boule baan. Een speelveld waar ook de mogelijkheid bestaat om een tentje neer te zetten.

Een picknickplaats met picknick tafels en een overdekte BBQ met verlichting voor de late uurtjes.

Een havenbibliotheek, een stapel Donald Ducks voor de kinderen, wat spelletjes en een schaak/damtafel. Goed voor de regenachtige dagen.

In het havenkantoor liggen kaarten en plattegronden met wandel- en fietsroutes en een boekje over de pontjes die varen in de Hoeksche Waard en omgeving o.a. van Numansdorp naar Willemstad en natuurlijk naar het eiland Tiengemeten wat zeker een bezoek waard is.

Voor de golfende watersporters is Golfclub Cromstrijen op 2 minuten loopafstand!

Voor de natuurliefhebbers onder u is een bezoekje aan het Nationaal Landschap Centrum, 500 meter verder aan de Veerweg een aanrader.

Electric Supply Marina Numansdorp 1

Elektriciteit

Iedere ligplaats heeft een eigen, veilige 16 ampère stroom aansluiting voor het gebruik door onze vaste ligplaatshouders en daarnaast staat op iedere steiger een stroom automaat voor de passanten.

Sanitair

In onze marina kunt u kosteloos gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen. We beschikken over schone en goed onderhouden douches, toiletten en een baby bad.
Daarnaast kunt u voor € 7,50 gebruik maken van een wasmachine (inclusief waspoeder) en droger.

Water Supply Marina Numansdorp2

Water

Elke steiger heeft twee wateraansluitingen. De blauw/witte slang is voor drinkwater (€ 0,50 per 200 liter) en de gele slang levert gratis gefilterd water uit het Hollandsch Diep voor het schoonmaken van de boten.

(Voor een uitgebreid overzicht van onze prijzen, zie de prijzenpagina.)

Diesel

Diesel

Diesel nodig voor uw boot? Geen zorgen! Wij verkopen HVO 50 Diesel, ook wel bekend als Blue Diesel 50. Dit soort Diesel is het meest duurzame en het beste plantaardige (HVO) diesel wat er momenteel beschikbaar is. Het wordt gemaakt van afval olie uit de voedselindustrie en bevat geen biodiesel of FAME.

Het diesel tank station is te vinden achter in de haven. Als u de boot onder de hoge witte kraan aanmeert en de havenmeester belt, dan komen we u z.s.m. helpen. Betalen kan in het havenkantoor, zowel pinnen als contant.